!VACATURES! Check bij het kopje vacatures of er wat voor jou tussen staat!

Bedrijfsuitjes & events

Bij strandpaviljoen Timboektoe kun je terecht voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiefeest, bruiloft, personeelsfeest, inspirerende vergaderlocatie, een lekkere BBQ op het strand, diner buffet of een combinatie van dit alles. Of de groep nou uit 10 of 400 personen bestaat; wij staan voor je klaar om van jouw evenement of feest een topdag te maken. Je vindt ons pal aan het brede Noordpierstrand van Wijk aan Zee waar je 365 dagen per jaar kunt genieten van een relaxte vibe, goede service en geweldig uitzicht. Alle bedrijfsuitjes en events bij Timboektoe zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Stel zelf je eigen event samen!

Iets te vieren?

 • BBQ op het strand bij Timboektoe

  BBQ op het strand

  Van borrel tot barbecue op het strand, van familiedag tot vriendenuitje; bij Timboektoe kan het allemaal. En als je nog niet precies weet hoe het eruit moet zien, denken wij graag met je mee over de invulling.

  Meer informatie

 • Bedrijfsuitjes en teambuilding bij Timboektoe

  Bedrijfsuitjes & teambuilding

  Zijn jullie toe aan een bedrijfsuitje of teambuilding? Kom uitwaaien, samen stoere uitdagingen aangaan, de teamgeest versterken en heerlijk eten aan het strand bij Timboektoe!

  Meer informatie

 • Activiteiten op het strand bij Timboektoe

  Strandactiviteiten

  Het strand is de uitgelezen plek voor originele buitenactiviteiten. Heb je een familiedag, bedrijfsuitje of teamdag? Ga lekker blokarten, discgolven, RIB-varen, outdoor lasergamen (en meer). Samen met onze samenwerkingspartners maken wij een programma op maat.

  Meer informatie

 • trouwen op het strand

  Trouwen op het strand

  Vier jij de mooiste dag van jouw leven het liefst met je voeten in het zand en met de romantische zee als decor? Dan is Timboektoe jouw gedroomde trouwlocatie aan het strand.

  Meer informatie

 • Restaurant aan zee

  Restaurant aan zee

  Dineren, lunchen of ontbijten aan het strand met de heerlijkste huisgemaakte gerechten vol biologische en regionale ingrediƫnten? De chefs van strandrestaurant Timboektoe laten je genieten!

  Meer informatie

Paviljoens Timboektoe Green Key Goud award

Timboektoe

We hebben een flinke verbouwing achter de rug! In maart 2017 gingen onze deuren weer open. Zin in een borrel of BBQ? Zoek je een plek om je verjaardag te vieren? Of wil je gewoon even uitwaaien? Kom langs bij een opgeknapt Timboektoe met dezelfde relaxte vibe.

Foto's Meer informatie

Take a look inside

Kamango

Kamango is onderdeel van Timboektoe en kan als apart strandpaviljoen geboekt worden voor vergaderingen, teamdagen en trouwerijen. Kamango is uitgerust met een eigen bar, toiletten, terras en alle licht- en geluidstechniek die je nodig hebt.

Foto's Meer informatie

Take a look inside

Groepen

Groepsarrangementen

Timboektoe Groepsarrangementen / menukaart

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.