Vier het bij Timboektoe

Timboektoe heeft al jaren een solide positie in de top van beste strandtenten aan de Nederlandse kust. De Noordpier bij Wijk aan Zee is een van de meest ultieme surfstranden van Nederland – een unieke plek om samen te komen en iets te vieren. Je hebt alles tot je beschikking voor een onvergetelijke dag; de relaxte vibe en het gevoel van vrijheid krijg je er gratis bij.

Paviljoens Timboektoe Green Key Goud award

Timboektoe

We hebben een flinke verbouwing achter de rug! In maart 2017 gingen onze deuren weer open. Zin in een borrel of BBQ? Zoek je een plek om je verjaardag te vieren? Of wil je gewoon even uitwaaien? Kom langs bij een opgeknapt Timboektoe met dezelfde relaxte vibe.

Foto's Meer informatie

Take a look inside

Kamango

Kamango is onderdeel van Timboektoe en kan als apart strandpaviljoen geboekt worden voor vergaderingen, teamdagen en trouwerijen. Kamango is uitgerust met een eigen bar, toiletten, terras en alle licht- en geluidstechniek die je nodig hebt.

Foto's Meer informatie

Take a look inside

Iets te vieren?

 • Borrel of BBQ bij Timboektoe

  Borrel of BBQ

  Van borrel tot barbecue, van familiedag tot vriendenuitje; bij Timboektoe kan het allemaal. En als je nog niet precies weet hoe het eruit moet zien, denken wij graag met je mee over de invulling.

  Meer informatie

 • Bedrijfsevenement bij Timboektoe

  Bedrijfsevent

  Bij Timboektoe kan je terecht voor een vergadering, bedrijfsfeest, een BBQ of een combinatie van dit alles. Of de groep nou uit 10 of 400 personen bestaat; wij maken er een topdag van.

  Meer informatie

 • Bedrijfsevenement bij Timboektoe

  Trouwen

  Waar vier je de mooiste dag van je leven beter dan op het strand? Timboektoe is een officiƫle trouwlocatie en ons team doet er alles aan om deze dag voor jullie onvergetelijk te maken.

  Meer informatie

 • Activiteiten op het strand bij Timboektoe

  Strandactiviteiten

  Het strand is de uitgelezen plek voor verschillende buitenactiviteiten. Heb je een familiedag, bedrijfsuitje of teambuilding? Ga lekker blokarten, discgolven, RIB-varen, outdoor lasergamen, of zandsculpturen bouwen. Samen met o.a. Outstanding Events maken wij een (activiteiten)programma op maat.

  Meer informatie

Groepen

Groepsarrangementen

Timboektoe Groepsarrangementen / menukaart

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.