Uw (bedrijfs)feest bij Timboektoe?

Strandpaviljoen Timboektoe is een stukje verscholen paradijs aan de Nederlandse kustlijn, bij de Noordpier van Wijk aan Zee, aan één van de beste surfstranden van Nederland. Deze bijzondere plek is sinds de oprichting in 1996 langzaam uitgegroeid tot de de verwezenlijking van het ‘alternatieve strandleven’ en staat al jaren aan de top van beste strandtenten van Nederland.

Paviljoens

Timboektoe

In maart 2017 gaan de deuren open van een volledige nieuw paviljoen en uiteraard met dezelfde relaxte Timboektoe vibe! Bedrijfsevenement, verjaardag, borrel of BBQ? Timboektoe is DE locatie! Ons team staat klaar om er samen met u een onvergetelijke dag van te maken

Bekijk foto’s Informatie aanvragen

Kamango

Wilt u uw eigen strandpaviljoen voor uw vergadering, teamdag of huwelijk? Kamango is volledig uitgerust met eigen bar, toiletten, terras en alle nodige licht- & geluidstechniek en is bovendien het hele jaar te huur. Kamango ligt direct naast paviljoen Timboektoe.

Bekijk foto’s Informatie aanvragen

Iets te vieren?

 • Borrel of BBQ bij Timboektoe

  Borrel of BBQ?

  Van kleine borrel tot groots feest, bij Timboektoe kan het allemaal. Klik op bovenstaande foto voor inspiratie en wij denken graag mee over de invulling van de feestelijke dag!

  Meer informatie

 • Bedrijfsevenement bij Timboektoe

  Bedrijfsevent

  Bij Timboektoe kan je terecht voor een vergadering, bedrijfsfeest, teambuilding, een lekker BBQ of een combinatie van dit alles, of de groep nou uit 10 of 400 personen bestaat; wij staan klaar om er een top dag van te maken.

  Meer informatie

 • Bedrijfsevenement bij Timboektoe

  Trouwen op het strand

  Waar vier je de mooiste dag van je leven beter dan op het strand? Timboektoe is een officiële trouwlocatie en ons team staat klaar om deze dag voor jullie onvergetelijk te maken.

  Meer informatie

 • Activiteiten op het strand bij Timboektoe

  (Strand)activiteiten

  Niet alleen lekker eten, maar ook de handen uit de mouwen steken? Samen met onze partner Outstanding Events kunnen wij ook een actieve invuling geven aan uw dag
  Blokarten, discgolf, RIB varen, outdoor lasergame, zand sculpturen bouwen en nog veel meer. Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

  Meer informatie

Groepen

Groepsarrangementen

Timboektoe Groepsarrangementen / menukaart

Timboektoe maakt zoveel mogelijk gebruikvan biologische seizoensproducten. Dus geen industrievlees maar vlees van Lindenhoff, geen vis van overbeviste vissoorten en op duurzame wijze geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.