Original Day Out With The Team

Origineel teamuitje op het strand

Zijn jullie als team wel toe aan een ontspannen dagje strand? Of gaan jullie juist voor een actieve dag team building? Bij strandpaviljoen Timboektoe in Wijk aan Zee is het allemaal mogelijk! Wij werken samen met diverse lokale eventbureaus om jouw team een onvergetelijke dag te bezorgen. Hebben jullie na afloop honger? Schuif dan aan voor een smaakvolle BBQ aan het strand of een heerlijk buffet in ons restaurant aan het water! Neem snel contact met ons op om te bespreken hoe wij voor jullie een origineel teamuitje op het strand kunnen organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden! Alle bedrijfsuitjes en teambuitjes op het strand zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Origineel teamuitje

Voor een origineel teamuitje moet je echt bij beach club Timboektoe zijn. Wij hebben niet voor niets de handen ineengeslagen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf! Samen organiseren we voor jouw team de meest originele bedrijfsuitjes op het strand. Wat dacht je van powerkiten, outdoor laser gamen, blokarten of raften in de branding? Stoere activiteiten op het strand of op het water om met je hele team te doen!

Wil je nog een stapje verder gaan en echt aan team building doen? Ook dat is mogelijk! Op verzoek maken wij samen met onze partners een gehele team building op maat. Wie weet varen jullie wel met een snelle RIB boot de Noordzee op om een aantal teamgenoten van een fictieve verdrinking te redden! Samenwerken is hierbij een absolute must, zodat jullie als team het vasteland weer bereiken en sterker zijn dan ooit.

Zijn jullie juist even toe aan ontspanning? Bouw dan gezellig samen een aantal zandsculpturen of ga aan de slag met graffiti art! Er zijn talloze mogelijkheden, dus laat ons vooral weten waar jullie zin in hebben. Wij zorgen ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten tijdens het teamuitje!

Barbecueën op het strand van Wijk aan Zee

Na zo’n actief of juist ontspannend dagje strand hebben jullie ongetwijfeld berehonger. We sturen jullie natuurlijk niet met een lege maag naar huis. Geniet samen van een heerlijk buffet, een gezellige borrel of een heuse bbq op het strand! Met veel biologische en duurzame producten uit de regio duiken onze koks voor jouw team de keuken in. Smul van gegrilde gamba’s, Libanese tabouleh, nacho’s uit de oven of vers landbrood met huisgemaakte hummus en aioli. De keuze is werkelijk reuze! Dat geldt overigens ook voor vegetariërs en veganisten: wat dacht je van bijvoorbeeld een veganburger met misomayonaise? Heeft een van je teamgenoten een allergie? Laat het ons op tijd weten, dan zorgen wij uiteraard voor een smaakvol alternatief. Informeer direct naar de mogelijkheden en geef aan ons door waar jullie zin in hebben!

 Teamuitje op het strand

Waar jij en je team ook zin in hebben; bij strandpaviljoen Timboektoe is het mogelijk. Even een dagje weg van het werk, samen genieten van diverse activiteiten op het strand. Voor jong en oud, avontuurlijk en creatief. Wij vinden het een prachtige uitdaging om jouw team een onvergetelijke dag te bezorgen!

Bel of mail ons om te laten weten wanneer jullie langs willen komen en waar jullie zin in hebben, dan gaan wij direct aan de slag om een spetterend en origineel teamuitje op het strand voor jullie te organiseren!

Kom voor een origineel teamuitje op het strand naar Timboektoe

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Doe de tour

Groepsarrangementen

Timboektoe Groepsarrangementen / menukaart

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.