Fun teambuilding

Teambuilding aan het strand

Teambuilding is dé manier om niet alleen plezier te hebben met je collega’s, maar ook samen te werken aan een positieve sfeer op de werkvloer. Strandpaviljoen Timboektoe organiseert verrassende teambuilding activiteiten aan het strand of op zee! Alle bedrijfsuitjes en teambuildings zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Teambuilding uitjes

Een gezellige dag teambuilding zorgt ervoor dat je als team niet alleen prettiger, maar ook effectiever samenwerkt! Strandpaviljoen Timboektoe werkt samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf om de meest verrassende teambuilding activiteiten te organiseren. Een ervaren trainer stelt samen met jou haalbare doelen op voor jou en je team. Vervolgens ontwikkelt hij een teambuilding op maat, waarbij naast plezier en beleving ook efficiënte samenwerking en vertrouwen centraal staan. Zo kijken jullie later terug op niet alleen een heel gezellig bedrijfsuitje, maar ook een dag die jullie als team sterker heeft gemaakt!

Avontuurlijk personeelsuitje

Beach club Timboektoe ligt op een unieke locatie aan de Nederlandse kust, vlakbij Amsterdam en Haarlem. Pal voor de deur van Timboektoe ligt het brede Strand Noordpier van Wijk aan Zee. Dit strand is een van de beste surfstranden van Nederland en ook uitermate geschikt voor andere watersporten zoals branding raften en powerboat varen. Ga je met je team liever niet het water op? Er zijn ook tal van mogelijkheden op het strand. Denk aan blokarten, powerkiten of outdoor lasergamen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Teamuitje op maat

Ga je voor een echte teambuilding activiteit, dan verrassen wij je met een unieke uitdaging. Maar niet voordat we met je in gesprek zijn gegaan over de doelstellingen die jij vandaag wilt bereiken met je team. Wat gaat al goed en wat kan beter? Welke vaardigheden kunnen jullie gebruiken om in de toekomst prettiger en efficiënter samen te werken? Op basis van al jullie wensen en behoeften stellen wij een teambuilding op maat samen. Reken maar dat jullie goed leren samenwerken als jullie elkaar uit een noodsituatie op de Noordzee moeten redden!

Borrelen op het strand

Om de dag compleet te maken bespreken jullie natuurlijk alles wat jullie beleefd en geleerd hebben even na. Lekker onder het genot van een hapje en een drankje aan het strand! Een prachtige zonsondergang, de geur van een zomerse barbecue en goed gezelschap – ingrediënten voor een geslaagde avond! Ga je liever voor een buffet of lekkere borrelhapjes? Wij regelen het! Timboektoe maakt gebruik van zoveel mogelijk duurzame en biologische producten uit het seizoen. Laat het ons vooraf weten als er speciale dieetwensen of allergieën zijn, dan houden wij daar rekening mee.

Teambuilding aan het strand bij Timboektoe

Verzamel je team, reis af naar Wijk aan Zee en laat je verrassen! Het werk blijft voor één dagje liggen, zodat jullie lekker kunnen uitwaaien aan het strand. Relaxter, hechter en sterker als een team sturen we jullie weer naar huis. Met verhalen om nog lang over na te praten!

Neem nu contact op met Timboektoe om te bespreken waar jouw teamuitje aan moet voldoen, dan zorgen wij voor een onvergetelijke dag!

De leukste teambuilding aan het strand

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Doe de tour

Groepsarrangementen

Timboektoe Groepsarrangementen / menukaart

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.