Personeelsfeest aan het strand

Personeelsfeest

Met het hele personeel een dagje strand? Team building, activiteiten op het strand en heerlijk eten aan het water? Bij strandpaviljoen Timboektoe kan het allemaal! Wij bezorgen jullie een onvergetelijk personeelsfeest aan het strand! Neem direct contact op om alle mogelijkheden te bespreken! Alle events zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Personeelsuitje

Een personeelsuitje doet wonderen voor jullie werksfeer. Tijd om elkaar beter te leren kennen, samen diverse activiteiten ondernemen en even heerlijk ontspannen. Wij regelen graag zo’n succesvol personeelsuitje voor jullie!

In ons restaurant aan het strand kunnen jullie sfeervol lunchen aan het water, maar ook barbecueën op het strand! We organiseren tevens graag diverse leuke teambuilding activiteiten voor jullie. Dit doen wij in samenwerking met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf. Samen organiseren we de meest uiteenlopende activiteiten op het strand, zodat we altijd wel iets kunnen bedenken wat bij jullie past! Wat dachten jullie van raften in de branding, powerkiten of outdoor laser gamen? Of liever iets meer ontspannen, met zandsculpturen en graffiti art? De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons vooral weten waar jullie teambuilding aan moet voldoen, dan gaan wij aan de slag om een origineel teamuitje voor jullie te organiseren!

Personeelsfeest

De dag afsluiten met een spectaculair strand feest? Of juist alleen een hapje komen eten in ons restaurant aan zee en daarna tot in de late uurtjes gebruikmaken van onze originele feestlocatie? Het is bij strandpaviljoen Timboektoe allemaal mogelijk! We stellen graag ons naastgelegen strandpaviljoen Kamango beschikbaar voor jullie bedrijfsevenement. Hier zijn jullie van alle gemakken voorzien! Een eigen bar, toiletten, terras, dj- en presentatieapparatuur en alle licht- en geluidstechniek die jullie nodig hebben. Uiteraard staat ons personeel ook in privé-strandpaviljoen Kamango voor jullie klaar, om jullie van een heerlijke BBQ aan het strand of diverse lekkere hapjes en natuurlijk voldoende verfrissende drankjes te voorzien!

Restaurant aan het water

In ons restaurant aan zee genieten jullie niet alleen van prachtige uitzichten en het rustgevende geluid van de ruisende zee, maar ook van de meest verrukkelijke gerechten. Maak bijvoorbeeld gebruik van ons groepenmenu en kies voor een overheerlijk BBQ buffet, een beach burger menu of een walking dinner! Onze gerechten worden vers bereid met zoveel mogelijk biologische producten uit de eigen regio. Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan malse Thaise Beefburgers van de houtskoolgrill, landbrood met huisgemaakte hummus en aioli en salade caprese met verse buffelmozzarella? Natuurlijk hebben we ook voldoende opties voor vegetariërs en als jullie het vooraf even aangeven, houden we uiteraard rekening met allergieën.

Hebben jullie al zin in een origineel personeelsfeest of bedrijfsuitje aan het strand? Neem dan snel contact met ons op om een onvergetelijk personeelsfeest voor jullie te organiseren!

Een impressie voor een personeelsfeest aan zee

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Doe de tour

Groepsarrangementen

Timboektoe Groepsarrangementen / menukaart

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.