Huur je eigen paviljoen

Timboektoe heeft al jaren een solide positie in de top van beste strandtenten aan de Nederlandse kust. De Noordpier bij Wijk aan Zee is een van de meest ultieme surfstranden van Nederland – een unieke plek om samen te komen en iets te vieren. Je hebt alles tot je beschikking voor een onvergetelijke dag; de relaxte vibe en het gevoel van vrijheid krijg je er gratis bij.Bekijk hier ons groepenmenu

Iets te vieren?

 • Bedrijfsevenement bij Timboektoe

  Personeelsfeest

  Bij Timboektoe kan je terecht voor een vergadering, bedrijfsfeest, een BBQ of een combinatie van dit alles. Of de groep nou uit 10 of 400 personen bestaat; wij maken er een topdag van.

  Meer informatie

 • Bedrijfsevenement bij Timboektoe

  Bedrijfsuitjes & teambuilding

  Bedrijfsuitjes & Teambuilding bij Timboektoe

  Meer informatie

 • Trouwlocatie aan zee bij Timboektoe

  Trouwlocatie aan zee

  Waar vier je de mooiste dag van je leven beter dan op het strand? Timboektoe is een officiƫle trouwlocatie en ons team doet er alles aan om deze dag voor jullie onvergetelijk te maken.

  Meer informatie

 • Vergaderlocatie op het strand bij Timboektoe

  Vergaderlocatie

  Vergaderlocatie aan zee bij Timboektoe

  Meer informatie

 • Jubileum bij Timboektoe

  Jubileum

  Jubileum op het strand bij Timboektoe.

  Meer informatie

Paviljoens Timboektoe Green Key Goud award

Kamango

Kamango is onderdeel van Timboektoe en kan als apart strandpaviljoen geboekt worden voor vergaderingen, teamdagen en trouwerijen. Kamango is uitgerust met een eigen bar, toiletten, terras en alle licht- en geluidstechniek die je nodig hebt.

Foto's Meer informatie

Take a look inside

Timboektoe

We hebben een flinke verbouwing achter de rug! In maart 2017 gingen onze deuren weer open. Zin in een borrel of BBQ? Zoek je een plek om je verjaardag te vieren? Of wil je gewoon even uitwaaien? Kom langs bij een opgeknapt Timboektoe met dezelfde relaxte vibe.

Foto's Meer informatie

Take a look inside

Groepen

Groepsarrangementen

Timboektoe Groepsarrangementen / menukaart

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.