!VACATURES! Check bij het kopje vacatures of er wat voor jou tussen staat!

Huur je eigen paviljoen

Timboektoe heeft al jaren een solide positie in de top van beste strandtenten aan de Nederlandse kust. De Noordpier bij Wijk aan Zee is een van de ultieme surfstranden van Nederland – een unieke plek om samen te komen en iets te vieren. Je hebt alles tot je beschikking voor een onvergetelijke dag; de relaxte vibe en het gevoel van vrijheid krijg je er gratis bij.
Ook iets te vieren? Huur je eigen strandpaviljoen bij Timboektoe voor een personeelsfeest, huwelijk, familiefeest, bedrijfsuitje, workshop, zakelijk event of jubileum om nooit te vergeten. Helemaal corona-proof en volgens de richtlijnen van het RIVM.Bekijk hier ons groepenmenu

Stel zelf je eigen event samen!

Iets te vieren?

 • Personeelsfeest bij strandpaviljoen Timboektoe

  Personeelsfeest

  Bij Timboektoe kan je terecht voor een vergadering, bedrijfsfeest, een BBQ of een combinatie van dit alles. Of de groep nou uit 10 of 400 personen bestaat; wij maken er een topdag van.

  Meer informatie

 • Bedrijfsevenement bij Timboektoe

  Bedrijfsuitjes & teambuilding

  Heerlijk uitwaaien aan zee, elkaar uitdagen op het water of het strand en de dag afsluiten met een gezellige BBQ of lopend buffet? Dat klinkt als een bedrijfsuitje of teambuilding bij Timboektoe!

  Meer informatie

 • Trouwlocatie aan zee bij Timboektoe

  Trouwlocatie aan zee

  Waar vier je de mooiste dag van je leven beter dan op het strand? Timboektoe is een officiƫle trouwlocatie en ons team staat klaar om deze dag voor jullie onvergetelijk te maken. Kom samen de liefde vieren bij Timboektoe!

  Meer informatie

 • Vergaderlocatie aan zee bij Timboektoe

  Vergader- en workshoplocatie

  Kom vergaderen aan zee, een workshop geven of trainingsdag organiseren bij Timboektoe! Een inspirerende plek voor succesvolle meetings en voorzien van presentatie-apparatuur, licht, geluid en eigen toiletvoorzieningen met de service van Timboektoe.

  Meer informatie

 • Jubileum vieren bij Timboektoe

  Jubileum vieren

  Jubileum vieren op het strand met uitzicht op de Noordzee? Bij Timboektoe weten we hoe we een jubileumfeest vorm moeten geven: met heerlijke hapjes, drankjes, goede muziek en de juiste sfeer!

  Meer informatie

Paviljoens Timboektoe Green Key Goud award

Kamango

Kamango is onderdeel van Timboektoe en kan als apart strandpaviljoen geboekt worden voor vergaderingen, workshops, teamdagen, trainingen en trouwerijen. Kamango is uitgerust met een eigen bar, toiletten, terras en alle licht- en geluidstechniek die je nodig hebt.

Foto's Meer informatie

Take a look inside

Timboektoe

We hebben een flinke verbouwing achter de rug! In maart 2017 gingen onze deuren weer open. Zin in een borrel of BBQ? Zoek je een plek om je verjaardag te vieren? Of wil je gewoon even uitwaaien? Kom langs bij een opgeknapt Timboektoe met dezelfde relaxte vibe.

Foto's Meer informatie

Take a look inside

Groepen

Groepsarrangementen

Timboektoe Groepsarrangementen / menukaart

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.