Teambuilding!

Bedrijfsuitje strand

Een onvergetelijk bedrijfsuitje aan het strand organiseren? Dat kan bij Timboektoe, één van de leukste strandpaviljoens aan de Nederlandse kust op een steenworp van Amsterdam en Haarlem. Alle bedrijfsuitjes en teambuildings zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Avontuurlijke en originele bedrijfsuitjes

Timboektoe biedt jouw team een unieke dag vol leuke activiteiten op het strand, Met ruimte voor teambuilding, lekker eten en veel gezelligheid. Pal voor onze deur ligt het brede Strand Noordpier van Wijk aan Zee. Eén van de beste surfstranden van Nederland en een unieke locatie voor een origineel bedrijfsuitje met een hoog belevingsgehalte. Je kunt er uitstekend blokarten, power kiten, branding raften, outdoor lasergamen of powerboat varen met je team.

Teambuilding aan het strand

Wil je focussen op teambuilding activiteiten tijdens jullie personeelsuitje? Dan staat een ervaren trainer voor je klaar die samen met jou haalbare doelen opstelt. Vervolgens wordt een teambuilding op maat ontwikkeld waarbij efficiënte samenwerking, vertrouwen, beleving en plezier centraal staan. Zo wordt jouw personeelsfeest meer dan alleen een origineel teamuitje.

Buffet, á la carte of BBQ op het strand

Na afloop van de teamactiviteiten wacht jullie een verrukkelijk buffet of een gezellige barbecue op het strand. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van duurzame lokale producten. Je kunt natuurlijk ook een keuze maken uit ons uitgebreide groepenmenu vol duurzame en biologische en seizoensproducten.

Bedrijfsfeest organiseren? Huur je eigen strandpaviljoen

Grotere gezelschappen kunnen bij Timboektoe gebruik maken van hun eigen strandpaviljoen. Kamango is onderdeel van Timboektoe en kan als apart strandpaviljoen worden geboekt voor grotere groepen. Wil je jullie bedrijfsuitje aan het strand afsluiten met een heerlijk groepsdiner of bruisend personeelsfeest? Dan staat Kamango, met eigen bar, toiletten, terras en licht- en geluidstechniek, tot je beschikking.

Bedrijfsuitje aan het strand regelen

Neem nu contact op met Timboektoe en overleg wat wij voor jouw teambuilding uitje, personeelsfeest of bedrijfsuitje aan het strand kunnen betekenen!

Bedrijfsuitje aan het strand

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Doe de tour

Groepsarrangementen

Timboektoe Groepsarrangementen / menukaart

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.